Noviembre, 2020

07nov¡Agotado!SEXO Y HUMOCon CÉSAR PÉREZ GELLIDA y CLAUDIO CERDÁN Presenta: Santiago Álvarez Ribes Espai Universidad Popular - Parque CentralTipo de evento:ENCUENTROS

Detalles

Dos de los mejores autores de thrillers que nos hacen pasar páginas en la oscuridad, alimentando nuestra mente con secretos, crímenes, giros inesperados, personajes que llevan una carga dentro de ellos como no podemos imaginar. Hablaremos de sus últimas novelas, hablaremos de sexo y del humo entre el que se mueven pero, sobre todo, pasaremos una velada inolvidable.

 

Ribes Espai Universidad Popular - Parque CentralCalle Filipinas, 46006 València, Valencia

RESERVA TU ENTRADA

Et preguem que vingues amb 15 minuts d'antelació. Pots consultar en el web l'apartat de Protocol COVID per a més informació.

INSTRUCCIONS:
  • - Per a reservar les entrades, i després d'haver-te registrat, has de prémer «RESERVA ACÍ LA TEUA ENTRADA», i la teua pre-reserva s'emmagatzemarà en el carret (a dalt a la dreta).
  • - Quan hages seleccionat tots els esdeveniments als quals desitges assistir, ve al carret i prem «Reservar». Rebràs un mail amb els teus tiquets.
  • - Recorda que has de fer una reserva per a cadascun dels actes als quals desitges assistir. Hauràs de portar les teues entrades.
  • - No es pot reservar més d'una entrada per acte per cada usuari registrat.
  • - SSi, per algun motiu, no acudiràs a un acte que vas reservar, per favor, comunica'ns-el en info@valencianegra.com, , perquè algú puga aprofitar la teua reserva.
  • - Finalment, si desitges assistir a un esdeveniment que va esgotar les seues entrades, escriu-nos a info@valencianegra.com perquè t'apuntem en llista d'espera. Si s'alliberen suficients entrades perquè pugues assistir, t’avisarem.

¡Las entradas para este evento ya no están a la venta !

X
X