Noviembre, 2020

07nov¡Agotado!CRÍMENES DE PELÍCULACon VICENTE GARRIDO Fnac San AgustínTipo de evento:ENCUENTROS

Detalles

¿Cuáles son los límites entre la ficción y la realidad? ¿Realmente estamos dispuestos a cruzarlos o estamos demasiado influenciados por la ficción televisiva? ¿Cómo es la mente de aquellos que cruzan esa línea? Vicente Garrido, catedrático de Criminología de la UV y escritor nos proporcionará las claves de algunos crímenes reales que podrían ser crímenes de película... y quizás todavía estén a tiempo de serlo.

Hora

(Sábado)

Localización

Fnac San Agustín

Carrer de Guillem de Castro, 9-11, 46007 València

RESERVA TU ENTRADA

Et preguem que vingues amb 15 minuts d'antelació. Pots consultar en el web l'apartat de Protocol COVID per a més informació.

INSTRUCCIONS:
  • - Per a reservar les entrades, i després d'haver-te registrat, has de prémer «RESERVA ACÍ LA TEUA ENTRADA», i la teua pre-reserva s'emmagatzemarà en el carret (a dalt a la dreta).
  • - Quan hages seleccionat tots els esdeveniments als quals desitges assistir, ve al carret i prem «Reservar». Rebràs un mail amb els teus tiquets.
  • - Recorda que has de fer una reserva per a cadascun dels actes als quals desitges assistir. Hauràs de portar les teues entrades.
  • - No es pot reservar més d'una entrada per acte per cada usuari registrat.
  • - SSi, per algun motiu, no acudiràs a un acte que vas reservar, per favor, comunica'ns-el en info@valencianegra.com, , perquè algú puga aprofitar la teua reserva.
  • - Finalment, si desitges assistir a un esdeveniment que va esgotar les seues entrades, escriu-nos a info@valencianegra.com perquè t'apuntem en llista d'espera. Si s'alliberen suficients entrades perquè pugues assistir, t’avisarem.

¡Las entradas para este evento ya no están a la venta !

X
X